MúzeumDigitárBács-Kiskun

Bezárás

Intézmény keresése

Bezárás

Gyűjtemény keresése

Kecskeméti Katona József Múzeum Történeti értékű fotók gyűjteménye [KKJM_TF_2019.8.3134.]

Műtermi felvétel

Műtermi felvétel (KKJM CC BY-NC-SA)
Tulajdonos/ jogkezelő: KKJM (CC BY-NC-SA)

Leírás

Három honvéd félalakos portréja sapkában.
1940 körül, Kecskeméten készült műtermi felvétel, amely része a Kecskeméti Katona József Múzeum üvegnegatív állományának.

Anyag/ Technika

üvegnegatív

Méretek

10x15

Felvétel készítése ...
... ki:
... mikor
... hol

Kulcsszavak

Object from: Kecskeméti Katona József Múzeum

1898-ban Kecskemét város közgyűlése határozatot hozott a városi múzeum és könyvtár létrehozásáról. A városi múzeum gyűjteménye a ...

Contact the institution

[Rekord frissítve: ]

Továbbfelhasználással, idézéssel kapcsolatos információk

Az oldal idézése
Az ezen a weblapon található szöveges információk nem kereskedelmi célú felhasználás számára a Creative Cammons 3.0 licence szerint (Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! (CC BY-NC-SA 3.0) szabadon felhasználhatók. A felhasznált szöveges információk forrásaként kérjük, a webes elérhetőség mellett mindenképpen adja meg a tartalomszolgáltató múzeum, köz- vagy magángyűjtemény nevét is. A képi ábrázolásokra (fotókra) vonatkozó szerzői jogi szabályozások a nagy méretben megjelenített képek alatt találhatók (a képek nagy méretben a nézőképekre kattintva jeleníthetők meg). Amennyiben a nagy méretű képek alatt, a jogtulajdonos nevének megadásán túl nincs egyéb szabályozás, a képek nem kereskedelmi célú felhasználására is a Creative Cammons 3.0 licence érvényes. Kérjük, a múzeum, illetve a köz- vagy magángyűjtemény nevét, valamint a jogtulajdonos nevét (amennyiben az a múzeum nevétől eltérő) a publikációban minden esetben feltüntetni. A képi és szöveges tartalmak bármilyen kereskedelmi célú felhasználása kizárólag a közzétételért felelős múzeum, illetve köz- vagy magángyűjtemény engedélyével lehetséges.